Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eld förbrukar.


Bitterljuva kadaver


Ditt blonda hår föll mig på läppen




Sen fick jag hår i munnen, i maten
och aptiten gick fullständigt i diket

jag spottade,
- du grinade

vi skildes åt och minnen blev till hat,
guld och aska i en och samma brasa.
Mest slagg och förvridna sanningar om
man ska vara ärligheten helt korrekt


Du är fortfarande bitter, jag brinner
än men har snart brunnit ut jag med

Ingen undgår slutet





Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-29 00:39



Bookmark and Share


  genni VIP
Så där lagom sarkastiskt! Bra!
2016-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP