Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TVÄTTAR MITT BYK

 

vattenstrålarna beamar smutsen

jag tvättar mitt byk i källarvalvet

dörren blytung oigenomtränglig

tvättar mina kläder i kärlekslust

små hjärtformade fläckar sparas

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-12-01 19:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack för receptet på en lyckad tvätt. Du får det ju faktiskt att verka kul. :)
2016-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP