Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara lite ord och tankar ( bilden är lånad från google)


Personlighet

På dagen när ljuset råder

 

visar jag på

tuffhet, hårdhet och kaksighet

som dom flesta känner av

i respekt

och bävan ibland..

 

men

 

På natten när mörkret gör antre

visar sig en

svaghet, utsatthet och sårbarhet

som dom flesta inte skulle kännas av..

ty det skapats en annorlunda bild av mig.

 

På dagarna sprider jag glädje och man ser upp till mig

 

Men

 

På nätterna är det ingen som ser att jag gråter...




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 645 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-03 19:05



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Så är det... många av oss är dubbelnaturer... men vill kanske inte veta av vår vekare sida... utåt sett...
Detta är synd... för då får vi inte en sann bild av våra medmänniskor,
som Du så modigt visar här, och vi tror kanske att vi är ensamma om vår sårbarhet!

Tack för en öppenhjärtlig, sann o gripande text!


2016-12-05

  Lars Hedlin
Mycket bra starkt och i sann beröring
2016-12-05

    ej medlem längre
instämmer i vad aol säger. Vi är mera hudlösa :( Varma kramar till dig
2016-12-03

  aol
Så sant när sänglampan släcks då hinner dagen upp dom flesta men särskilt sårbara är skalderna, så bra som bara du kan på just ditt sätt broder,
2016-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP