Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordskugga


I fornare tider stod orden i kö
de knuffa' varann och fnittra' hö-hö
Men numera kallas de fram ett och ett
de smyger längs skuggan, undrar så hett

Ack, ska jag väl våga att visa min tåga
säkraste kortet - att inte ens fråga




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-12-04 17:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helt underbar! :-)
2016-12-11

  RitaBrunner
Härligt Karin! =D
2016-12-07

  Quasimodo
Så kan det vara och bli när skuggan skymmer, men säkra kortet att inte fråga utan bara låta det bli!
2016-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP