Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han riktar pistolen mot min panna

Han riktar pistolen mot min panna
Han riktar pistolen mot min panna

Jag tittar rakt in i hans ögon och säger:

Se till att du gör ett bra jobb

Se till att jag inte överlever

Jag har träffat döden 4 gånger
Jag är inte rädd för att dö
även om du dödar min kropp
kan du aldrig döda min själ

Du upplever en ännu värre död varje dag
För att din själ är död och din kropp är ett tomt skal

Du är ett vandrande lik

Låt mig hjälpa dig
Tar pistolen


och placerar den
mot min tinning

Men kom ihåg
Om jag överlever detta
Ska jag se till att du inte
får en stunds lugn och ro!

Han sitter på golvet
och börjar gråta




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 532 gånger
Publicerad 2006-05-16 10:50



Bookmark and Share


    Incrediboy
Bra
2006-06-12

  Zeratul
Bra och stark dikt! Tycker om och känner igen vissa personlighetsdrag med sorg i själen.
2006-05-16

  DanSan
*

En text som förmedlar styrka

och hopp!!!

Starkt skrivit!!!


*
2006-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman