Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Lennarth Lindbom


MORGONRODNADEN NÅDDE OSS

 

vi vaknade intill varandra

gav varandra morgonkyss

steg upp för en promenad

ville möta morgonrodnaden 

 

genom Åkersberga hand i hand

vi gick mot fina Röllingbybackar 

entrade fårhagen som ekade tom

solen mötte oss över backkrönet

 

halv nio gavs en sprakande syn

oranga brandgula gyllene sken

med svartlila siluetter i kontur

sinnena jublade ögonen glittrade

 




Bunden vers av Solstrale VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-12-06 08:31



Bookmark and Share


  ULJO
Fin start på morgonen med denna fina text
2016-12-06

  limerick
Vackra, både ord och bild!
2016-12-06

  Mr_Solstråle
en helt perfekt start på en dag =)
2016-12-06

  Marita Ohlquist VIP
Underbar start på dagen!
2016-12-06

  Anoo Niskanen VIP
Vackert!
2016-12-06

  Marianne Räf
Skön morgon med soluppgång vid-
promenaden, tillsammans. Det är -
rätt länge sen jag var med om nått
dylikt romantiskt! Fint om fårhagen!
2016-12-06

  Fem hjärtan VIP
Åh, så fint.. Så målande beskrivet!
2016-12-06

    ej medlem längre
En underbart skildrad morgonpromenad. Jag älskar både ord och bild.
2016-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP