Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
G-falk blev inspiratör till denna i och med en kommentar han gav...


PENNORNAS HERRE

 

de unga pojkarna kämpade

kvarsittning för pennstöld

nu satt de där och skrev upp

inte stjäla inte stjäla inte stjäla

nästa morgon smiddes en plan

 

översittaren satte sig ned

med sin pösande lekamen

på den pyntade stolsdynan

häftstiften smackade i bak

å reste sig förmätet skrekut

h-lv-ts-dj-vlar vem f-n ???

 

eleverna satt kvidande av skratt

Kalle och Göran som slagit vad

denna observante besserwisser 

lärarens skarpa öga undgick inget

att om gubben satte sig skulle de

käka upp pennorna sina minsann

där satt de nu och  tuggade ivrigt

 

nästkommande dag hade de alla

läraren/översittaren Kalle och Göran 

förvandlats till behändigt söta rara

igelkottar fyllda med glimten i ögat

flickorna ej ens med hot kunde motstå

 




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-08 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP