Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… EN LÄNGTAN SOM FÖRVANDLADES TILL NATTLIG MARA FEM DAR I VECKAN, MEN NU ÄVEN PÅ HELGERNA TROTS ATT DU SOVER HOS MIG DESSA TVÅ NÄTTER....


LÄNGTAN ATT BO MED DIG

 

du störtar från en höjd faller ned

jag rusar fram mot kanten, försent

mardrömmarna löser av varandra

 

du går mot en folkmassa i Stockholm

plötsligt faller ett isblock från taket

jag ropar men det är försent, du dör

 

jag tittar ut genom fönstret vinkar hej!

blir så glad att du kommer, du försvann

nådde aldrig dörren någon mördade dig

 

vi ska mötas vid ett torg men hittar inte

jag försöker fråga men ingen kan hjälpa

när jag väl kommer fram är du försvunnen

 

natt efter natt mardröm efter mardröm igen

då allt jag önskar mig är ro får jag bara oro

vaknar svettig tröttare än när jag lade mig

 

dagen ljusnar lusten stiger men kraften tryter

 




Bunden vers av Solstrale VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-12-13 18:37



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Vid farhågor, mardrömmar, längta?
lägga en ny tvål under kudde som vana, du kommer att drömma mycket vacker och vakna utvilad;
2016-12-13

    Peter Söderqvist
Fint skrivet om den oro man kan känna.
2016-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP