Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara en mardröm


Slagskugga

och där hänger jag
inklämd
mellan ångest och skiträdd
utan alternativ
att kunna vakna
rusar allt, hånleende,
ifrån mig

ropet efter dig
fastnar
i ett ansikte
jag inte känner igen
gör mig slagen
av skräck

leendet hos dig
är inte mitt


längre




Fri vers av Sören
Läst 462 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-16 18:26



Bookmark and Share


  Bissen
Gripande... dessa ständiga mardrömmar....
Bra skrivet!
2006-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören