Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Teckning: Solstrale…


SOLENS SISTA STRÅLAR

 

jag faller mellan raderna

strilar ned i en gråt i kvällen 

som inte ens du  kan höra 

den rinner flödar ut i nuet

strida strömmar av obehag

 

famlar efter ljusets sista strålar

sånt som skär sönder och samman

som om det bara ska gå sönder

så därför ger jag mig fri att gråta

och krossas inför allt du vill ge mig

 

i den vidsträckta sorgens mörker

låter jag mig vekna ned drunkna

i solens sista strålars bleknande

ja för bara flyktigt tårarna strider

du möter min blick och kysser mig

 

för du förstod det blixtrade förbi

något du inte någonsin kan rå på

du förstår mig som ingen annan 

det förflutna krockade med nuet

utan att det fanns någon koppling

 

vi vet att vi älskar varandra starkt

att vi vill kyssa varandra hela tiden

att jag faller betyder inte slutet för

det är början på en städning inom

all glädje plockar vi sedan fram igen

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-12-17 22:57



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Stark och jättefin text som berör. Den kärlek som möttes och förstod mellanrummen av sorg i sin kärlek .
2016-12-18

  Marita Ohlquist VIP
Fint text om en stark, levande kärlek som lugnt inväntar att tårarna skall upphöra!
2016-12-18

  DominiQueen
ååååå älskade min vän,
så gripande vackert
i sin nakna insiktsfulla
medvetenhet
om det omedvetnas
gäckelser.
Skönt med den trygghet
Du berättar med Din älskade,
ja Kärleken är läkande och kan ge
fri...
kärleken är en kraft att tacka för,
oavsett vem som symboliserar den...

Dina tårar, Din utrensning sker då Du är trygg att gråta detta heliga vatten.
Helig är tåren, och Du förlåter Dig själv, andra och livet och andas ut tacksam, ler åt Din älskade, och Solen glittrar visst till i Dina vackra ögon igen...

Firar Du högtider nu, önskar jag Dig allt gott i detta, själv tycker jag ej om traditioner, så jag hoppar det. Må ALLA Dina nu välsignas av Ljus, Styrka och Kärlek.

Jag älskar Dig, min fina, fina vän.
varm kram från Din nu i en lång period, läkande och därför tysta och inåtvända vän.

LoveBless
DominiQue

Tack att Du finns!

2016-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP