Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akvarell: Solstrale…


DU SA

 

"jag älskar dig 

du är allt för mig"

 

det är sant

det är sant 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-12-17 23:17



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Fint och så innerligt äkta med din upprepning "det är sant".
2016-12-18

    ej medlem längre
Känner att det finns en lycka i den här texten, en förundran som bara förstärks genom att du upprepar: "Det är sant." kärnfullt och mycket ljust!
2016-12-18

  Marianne Räf
Underbar Kärlek !!
2016-12-18

    Peter Söderqvist
Väl använda ord.
2016-12-18

  DominiQueen
ja, men Du är väl för söt!!!
vilken underbar glädjeväckande text.
lika glad som ett barns strålar orden,
ärligt, stolt, glatt och direkt.
okonstlat, från en annars STOR KONSTNÄR!!!
Tack igen att Du finns, Eva, vackraste Solstrålen.

och JAAA - Du är i sanning Älskad ;-)
LoveLuck
~ DominiQue
2016-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP