Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


DEN DUNKLA SVAGA OHÖRDA SÅNGEN

 

på en stråle från ett hjärta

spelar tonerna ur intets rum

de kommer vandrande inåt 

för att stråla utåt mot ditt öra

det var inte meningen att du

saknade mening att någon skulle

lyssna till det som mynnade ut

 

orden var till en speglingens bild

önskan att vara ett med uttrycket

längtan att låta sig existera fullt ut

friheten i att inte vara till lags mer

uppfyllelsen att ge texten sin ton

utöva musiken lystra till dess väsen 

en maning att förverkligas existera

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-12-19 13:13



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Snyggt! Jag insöp dikten, som
rörde vid poetiska Sinnen! Tack!
2016-12-19

  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för det sista stycket.
Utomordentligt bra!
2016-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP