Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


DET VÄXER TRÄD UR HUVUDET

 

jag gick i skogen

den är så vacker

ville ta den hem

 

se det växte träd 

ut ur mitt huvud

 

jag blev som skogen

den ville ta mig hem




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-12-26 00:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
häftigt, med trädet som sägs växa ur poetissans huvud, en sån där känsla man känner igen när man vandrar i en skog där alla starka intryck och dofter av barrträd kastar sig över en.. man blir på ett ungefär ett med alla träd, och det sammanfattas stiligt i denna slutstrof:


"jag blev som skogen
den ville ta mig hem"


mycket fint! Tack.
2016-12-26

  DavidM VIP
Wow, gillar den. Tack
2016-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP