Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<span class=\"poetrypreamble\">© Erik Brickman 2006</span>


Du är nu

 

 

Du är mitt livs öppna sår

du är den sargade hud

som täcker mitt minne

från topp till tå



du är nu allt det

bakgrundsbrus

som stör min sömn

och fyller mina drömmar



du, den smekning

som jag väntar på

otåligt

tills dagen är här.




Fri vers av Arowana
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-05-17 09:56



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Den här gillade jag skarpt och på direkten! Inledningsraderna är fenomenala och resten av din dikt förmedlar den där tragiskta men bedårande känslan av saknaden..
2006-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana