Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så gott jag kan

Så som musik ur mina öron
sa du ett löfte



\"Jag kommer alltid vårda om dig så gott jag kan
För jag kommer ständigt bry mig om dig\"




Svävar på svärmar igen
tack du är ett helgon




Övriga genrer av Lilla trollet
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-05-17 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet