Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<span class=\"poetrypreamble\">© Erik Brickman 2006</span>


D & F

 

 

Jag skulle behöva

träna och diska

men det blir att

dröna och fiska

efter sätt

att undvika vardagen.




Fri vers av Arowana
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-05-17 12:19



Bookmark and Share


  Cris
He he!!
tänkte du behöve diskträning
då kunde du fått låna min ryggrad..

det var träning du mena.. jaha
det är en konst att dröna och det
är bra...fiska är avkopplande
forstätt så ..kasta vilt så blir det
träning och häng kaffekoppen i kroken
2006-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana