Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SÅ DET KAN GÅ OM MAN INTE ÄR RIKTIGT "KONTANT" ...


GLÖMSKANS KONSEKVENSER

 

om man glömt

att utföra

och genomföra

en överföring

finns det inga pengar

att handla mat för

då blir man avförd

och bortförd från kassan

har man ingen mat

då finns det inget att införa

som kan leda till avföring

då blir det humoristisk  bokföring

 




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-01-26 10:42



Bookmark and Share


  ULJO
Skriver under på Dans uttalande
2017-01-26

    Dan Myrbeck
Då går det bättre för tanter
med lite extra kontanter.
2017-01-26

    ej medlem längre
galghumorns spotlightar strålar genom texten, sånt här gillar jag alla dagar i veckan! ..dock; inte bara humor såklart, här finns jutill en början också verklighetens fulsnygga face, alldeles vägg i vägg... innan den dråpligt, varma avslutningen firas av:)
2017-01-26

  M.Eta
Viss vemod i det humoristiska!
2017-01-26

  gunnnar nylund VIP
Ha,ha en text med beröring av varje
öring.
Kul vetja!!
2017-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP