Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale. Koffein är dopning ... Den som ska vara med i Internationell eller nationell idrottstävling får inte dricka kaffe, mer än 1,5 dl, dock ovisst hur mycket koffein det kan innehålla. Dock deklareras ej det är dopingklassat....


DOPNING

 

jag dopar mig dagligen

morgonkaffet slinker ned lätt

det står inte att det är dopingklassat

men så är det koffein är dopingklassat 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-27 12:32



Bookmark and Share


  ULJO
Det vore fruktansvärt om kaffet skulle dopingklassas
2017-01-27

    Dan Myrbeck
Får mig att tänka på att det dessutom är narkotikaklassat - om jag inte har fel!

Men så länge du inte injicerar...
2017-01-27

  Marianne Räf
Om man ej går till överdrift med det s.k.
dopingklassade, så är det väl rättså
harmlöst å det är då bara å köra på...!!
Blev inspirerade av dina rader här, å
ordnade kaffe, -- otroligt gott!!!! Tack !
2017-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP