Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<span class=\"poetrypreamble\">© Erik Brickman 2006</span>


Vår




I varje blads ådra

bultar jag för dig



I lövens sprickning

skriker jag av kåthet



In mot grenarna

träder tankarna



Örtdoftande beröring

min enda önskan



Vår.




Fri vers av Arowana
Läst 411 gånger
Publicerad 2006-05-19 10:30



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Mycket sensuell och intensiv längtan!
2006-05-19

    ej medlem längre
Wow! Inga tröttmörka ringar här inte! En mäktig längtan slår ut i full blom. Och återigen tvingas jag lägga en av dina texter bland mina favoriter...
Tack!
2006-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana