Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

isstjärnor

himmelsfolket
kastar täcken av vita dun
genom kalla rymden
in över vägarna och fälten

jag trampar
med ansiktet kylslaget
av minimala isstjärnor
i tusental

duvorna
i träden
smyger tätt in
till varandra

och plötsligt är det kväll
och himmelsfolket har slutat
sin yra lek




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-02-08 21:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Orden sätter fantasin i spinn - läser och njuter.


2017-02-10

  Marita Ohlquist VIP
Poetisk text om ett snöfall!
2017-02-10

  Lars Hedlin
Tycker om din text!
2017-02-10

  ULJO
Håller med Dan i hans vitsiga men djupa kommentar
2017-02-09

    Dan Myrbeck
Det är i alla fall
bättre med is
än med IS.
2017-02-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar naturlyrik diktar fantasirik vintertavla.
2017-02-09

  Salvation Pepper
Att vandra i galaxerna och på jorden.
Snyggt.
2017-02-09

  Janina Kaminska
Du skapar vackra vinter bilder med dina ord.
2017-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP