Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nåd

Dagens skimmer av snö och is
snoret rinner som ofullbordad poesi

hostan smärtar
mitt hjärta längtar

rena ytor, ny energi
gör jag inte något för att få

tänker på vad allt
jag hade kunnat göra
tills skymningstimmen faller
och min barnatro smyger intill mig

då jag bifaller hennes bön
om ljus i kulörta glas
bländas vi av ögonblicket

och vi värmer oss
med djupa andetag
av ren nåd!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-02-10 17:29



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Ibland är vila och dröm det bästa.
2017-02-23

  aol
En skrift som borrade sej in mot mitt hjärta just där så fint om barnatron som smyger sej tätt intill
2017-02-22

  Lars Hedlin
Tycker om din text
2017-02-16

  ULJO
Fint levererat. Som ett budskap
2017-02-13

  Karina"Kia"
I sjukdomstider att vara i olag..lite ur funktion!
Men se minnet i nåd.en mildhet i känsla från forna tider kunna värma sig varm ..

Ett hopp om liv!

En mycket djup stark dikt med en svaghet som lämnats bakom i det dunkla liv som varit!
2017-02-11

  Anya VIP
Mycket fint med barnatron som smyger intill. Så talande. Originell infallsvinkel som jag verkligen gillar. Härligt att värma sig tillsammans.
2017-02-11

  Rise Little One
Håller med Maritas kommentar nedan...
2017-02-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Din fina dikt om att hitta njutning och glädje trots krämpor.
2017-02-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra budskap i din text, trots att det är besvärligt så hittar du något att njuta av och glädjas åt!
2017-02-11

  lila fjäderblomman VIP
Värmande... att göra det där lilla extra! Tack o kram. Krya på dig!
2017-02-10

    ej medlem längre
En text att hämta kraft och stilla trygghet i. Tack.
2017-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP