Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årsrik



Jag ser er -
med sista drömmens sista bilder
och njutningen av en eftertanke
som befruktar mina känslor
med allt vad jag har känt.

Barnet, den unge och den vuxne
arketyper
färg, rytm, smak, doft
längtan, minnen och idéer
är dans
här
nu
inom mig, farmor
snart mormor!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 541 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-02-21 00:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar din text!
2017-03-05

    Lena Söderkvist VIP
Värme
2017-02-26

  lila fjäderblomman VIP
Underbar glädje inom, inför det som komma skall! Grattis till mormor!
2017-02-25

  Salvation Pepper
Gott om Livet!
2017-02-23

    Dan Myrbeck
Glädjerik hyllning till det blivande
barnbarnet. Grattis!
2017-02-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Livsglädje och värme i härlig dikt, du blivande mormor!
2017-02-21

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text från ett kärleksfullt hjärta!
2017-02-21

  Janina Kaminska
Det finns så mycket mellan raderna. Alla dessa varma underbara känslor!
2017-02-21

  Rise Little One
Värmande känslor för dina nära och kära.
2017-02-21

    ej medlem längre
Orden rymmer mängder av livsglädje och en rikedom av känslor.
2017-02-21

  Anya VIP
Finns en vemodig glädje i orden. Fint.
2017-02-21

  ULJO
Underbart med barnbarn
2017-02-21

  aol
Just såsom jag själv känner, bra äkta från hjärtat svämmar känslan,
2017-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP