Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
minne från en bilutflykt till en övergiven stenladugård i Jämtland en vildblommande högsommardag


verkligen tyst

Bilen parkerad,
min röst det enda ljudet
i hela luften




Bunden vers (Haiku) av Florence
Läst 569 gånger
Publicerad 2006-05-19 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Florence