Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de närvarande som om de vore frånvarande


i busskön

I kön till bussen
pågår livliga samtal -
i var sin mobil




Bunden vers (Haiku) av Florence
Läst 503 gånger
Publicerad 2006-05-19 23:06



Bookmark and Share


  [jimmy]
~
/gammal/

Tunnelbanevagn –
alla omkring pratar
med någon osynlig

.
2008-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Florence