Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haiku arbetar gärna med kontraster, som i denna blåsiga promenad utmed Djurgårdskanalen i Stockholm


utmed kanalen

Vågorna borstar
vita gäss på kanalen,
en sjöman i brons




Bunden vers (Haiku) av Florence
Läst 496 gånger
Publicerad 2006-05-19 23:10



Bookmark and Share


  [jimmy]
-

Fiskare i brons
klassen är på museum…
Rör på fenan!

-
2008-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Florence