Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kom till mitt tunga hus

Så kom till mitt tunga hus!

Natt, du
luta mig tillbaka.

Med regn dröp natten in
i min sömn
vartenda tvivel på mänskligheten
varje öppet sår slöt hon till med stjärnljus.

Under
skälvande ögonlock
började hoppets bilder
vandra
- vilda, otämjda
härliga!








Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-02-26 23:23



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Du tänder hoppets ljus med dina ord.
2017-03-05

  Lars Hedlin
Bra skrivit
2017-03-05

  Karina"Kia"
Likt mardrömmar som tyglas!

Snyggt vaket skrivet!
2017-03-03

  Janina Kaminska
Lysande magiska ord.
2017-03-01

  Michaela Dutius
Blir glad men anar en slags dysterhet bakom hoppet som du beskriver så otroligt fint.
Berörd!!
2017-03-01

    Dan Myrbeck
Vacker o fin text!
2017-02-28

  Anya VIP
Härliga bilder av hoppet....otämjda...vilda. Blir glad av dina ord.
2017-02-28

    Lena Söderkvist VIP
Ett stycke hyperkoncentration, som skapas av sig själv för att man skall kunna vandra in i sömntillstånd. Här fungerar mörkret som trygghet, det blir som att ha ett vänligt vakande öga över sig. Har jag tolkat rätt?
2017-02-28

    ej medlem längre
Innerligt och vackert fångar du hoppets känsla.
2017-02-27

  Salvation Pepper
Hoppfull förvandling.
2017-02-27

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om nattens (sömnens) läkande kraft!
2017-02-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd poesi, om nattens läkningsprocess och hoppets återkomst i stjärnljus.
2017-02-27

  ULJO
En behaglig text
2017-02-27

  Feminaz
Underbar text om livets läkningsförmga!
2017-02-27

    ej medlem längre
Bra
2017-02-27

  genni VIP
Dessa ord ger mig ett lugn, harmoni. Fint!
2017-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP