Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fotot lånat från Pixabay........... Några ord som bands ihop från en skrivövning och på mitt sätt. Copyrighttext är som vanligt min.


Liv före livet       

 

 

Vatten i min bubbla.

Mina fötter lämnar inte ens några fotspår.

Växer för varje liten tiondels sekund.

Andas via kontakten med min mor.

Vi är ”ett” trots att vi är två.




Fri vers (Fri form) av Ljusletaren
Läst 477 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-28 12:38



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Likt en miniocean av vatten,
liv o rörelse är varje vackert havande kvinna... en mindre moder Jord...
vaggad av den Stora...

Skön text om Undret före Undret...!
2017-03-05

  överlevaren VIP
Levande text om livet!
2017-03-01

  Bibbi VIP
Jag missförstod först texten och tänkte till i egna banor.
Till viss nära anhörig som gått över gränsen kan jag uppleva något av detta att "Vi är "ett" trots att vi är två." ...och andas genom det...

2017-03-01

  soligajag_1 VIP
Så vackert detta liv blir till !
Underbar bild!
2017-03-01

  Maria Sundelin VIP
En fin bild av livscykelns början
Kramar
2017-02-28

  Anya VIP
Tycker om textens skörhet om mammalängtan. Tycker verkligen om denna stil.
2017-02-28

  ULJO
Stora ord
2017-02-28

  Salvation Pepper
"Andas via kontakten med min mor."
Orden skapar väldig inlevelse.


2017-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren