Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KOMPLEXET

 

är förskjuten 

en aning åt höger

så kan inte se

åt vänster




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-06 01:32



Bookmark and Share


  ULJO
Då vet du hur det är att vara politiker. De verkar ha det problemet.
2017-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP