Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sorts dröm om att få dö vackert på riktigt.


En dödligt sagolik fantasi


Tänk att bara dunsta bort, lägga sig ner i mossan
mjuk, lite fuktig, full av doft, tung av tidlös lättja

bara blunda, andas ut och försvinna


känna antedräkten bli ett med friskheten i luften
där gränslöst är måttet på allt som finns,
uppleva lättnaden i dimmors sagolika viktlöshet


tänk bara





Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 380 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-22 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain