Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite ord spex


I dom mörka koridorerna

I dom dunkla korridorerna

Hörde jag hur dom tisslar och tasslar

och skrattar åt mig.

 

Mina inre demoner

när jag togs på bar gärning

med byxorna nere och skägget i brevlådan.

 

Och jag anar ugglor i mossen

och förstod

 

att nu har dom slagit sig ihop

för att göra mitt redan så sura liv

till ett rent helvete och pina.

 

Mina hjärnspöken, tomtarna på loftet

och skeletten jag har

i mina garderober.




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 628 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-17 14:17



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Kanske dags för lite vårstädning... med sol, värme o ljus...? Detta brukar hjärnspöken, demoner o skelett inte gilla.... då kanske de spricker, som trollen...? :)
Skämt åsido.... det skadar inte att försöka... men Du har säkert prövat det mesta... önskar Dig ändå lycka till!
Fint förmedlat!

2017-04-17

    ej medlem längre
Hur bra som helst ---fin bild till. Skelett har kanske de flesta i garderoben. Bra att lufta dem. :)
2017-04-17

  ULJO
Bra och eftertänksamt
2017-04-17

  ResenärGenomLivet VIP
Ordlekar gillar jag...och det finns så många talesätt och uttryck man kan använda sig av...kul skrivet...
2017-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP