Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagen skrivs

dagen skrivs
i grå kyla
och snöyra
men i Botan
växer narcisser
och magnolior knoppas
och min blick förvånas
över allt liv
och jag går in
i växthuset
och vad får jag se
jo, bland palmerna
finns vaktlar
- försiktigt nu
där under några buskar
vacklar
som rara humlor
de små fåglarnas
duniga ungar
kring!





Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-04-21 22:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackert
2017-04-27

  Linda CH VIP
Underbart!
2017-04-24

    Dan Myrbeck
Fin!
2017-04-24

  KattenKin VIP
Fina bilder, fina ord när din dag skrivs.
2017-04-23

  Janina Kaminska
Underbara känslor rakt igenom.
2017-04-23

  Karina"Kia"
Våren..vårens vackraste ..så njutfyllt och fint!
2017-04-22

    ej medlem längre
En vacker ögonblicksbild famnad av poesi.
2017-04-22

  ULJO
Så fint
2017-04-22

  Rise Little One
En fridfull dag känns det som!
2017-04-22

  Marita Ohlquist VIP
Måste vara en underbar plats att strosa runt i!
En njutning för kropp och själ.
2017-04-22

  Marianne Räf
En lugn episod, tycks det mig. Fint!
2017-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP