Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har kommit på vad det är.



jag har kommit på vad det är
som pockar
kliar
drar i mitt inre
håller mig sömnlös
rastlös
dag som natt


det är tanken på
att inte finnas till


det är ju synd kan man tycka
rent av lite waste av ett liv
eftersom

jag ju finns till
just nu









Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 863 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-05-01 22:24



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En dikt om livets förutsättningar
2017-06-02

  Peter G VIP
Så många omvägar vi tar för att hitta till kärnan!

Det är en stark och insiktsfull reflektion du gör!
2017-05-14

  Silverstripe
Det som definierar oss. Är också det vi väljer bort. Allt det vi inte är. Som är så mycket mer. Som pockar och drar. Från högar av prioriteringar. Rent av lite waste från ett liv. :)
2017-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP