Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BREVET!


Sitter här
sitter här med begynnande letargi,
tänkte skriva till dig, älskling
jag sitter kvar.

Sitter här och tänker,
tror jag?
Sitter här kvar
har inte börjat skriva, nej!

Sitter och sitter
sitter här kvar.
Det skrivna ordet saknas ännu,
sitter, sitter här kvar.

I morgon skall jag skriva
det ultimata brevet till Dig!
I morgon, ja i morgon,
i övermorgon når brevet Dig…




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 358 gånger
Publicerad 2006-05-24 13:22



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Läser kommentaren nedan och håller med till fullo:Inget e-mail i världen kan ändra på känslan att se ett brev i brevlådan!!!!
2006-05-29

  Nils Sondefors
Fast det är väldigt skojigt att få p-brev (pappersbrev) i stället för e-brev! :)
2006-05-29

  Ms Lovecraft
Ha inte alltför mycket tilltro till postgången nu, hörru!
Risken finns att det inte kommer fram alls, eller efter 30 år. Mail må vara mindre romantiskt men de kommer åtminstone fram :P
2006-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors