Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hon skulle ha fyllt 111 år, blev inte ens 69


I kärt minne bevarad - Senryu

 

Femtonde juni

min mammas födelsedag

ristad i minne

 

 




Bunden vers (Haiku) av Caprice! VIP
Läst 463 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-15 22:15



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Sorgligt. Fint att hedra henne med dessa fina rader
2017-06-22

  RitaBrunner
Mina barns faders dödsdag. Vi har båda olika minnen från samma datum...
2017-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP