Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<span class=\"poetrypreamble\">© Erik Brickman 2006</span>


Sinnesro



Jag kan skriva om blomsterkransar

och gudasköna landskap i sommaren,

jag kan skriva om barn som dansar

eller släktmöten under varma solen.


Jag kan skriva om själens oro

och längtandet på ensamkvällen.

Jag kan skriva om att tappa tro

och att aldrig se några som helst tillfällen.


Men det som gäller att nå

är ändå min sinnesro.

Bortom allt bekymmer och gå

genom en stunds ro - i hamn.




Fri vers av Arowana
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-05-24 22:04



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Son Ferlin!
2006-05-27

  Yvonne Vigstrand
Mmmmmm....håller med dig helt....lugnet inom en måste få sin plats!
Mycket vackert!
kram från Yvonne
2006-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana