Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
längre än så har våren definitivt kommit nu!


skidbacke om våren

Buskarna får färg,
i backen ligger ännu
den konstgjorda snön




Bunden vers (Haiku) av Florence
Läst 578 gånger
Publicerad 2006-05-25 19:24



Bookmark and Share


  [jimmy]
-

Isskulpturen har smält bort
bara skylten finns kvar:
Vinterkärlek

-
2008-01-16

  [jimmy]
tänk om snön är av plast
och liger kvar hela året...!

härlig haiku!
2008-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Florence