Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tungor av eld

En natt blev vi
som nya
för varandra!

Nästan galna
rullade vi runt
längs kanten
av ett stup
och gned oss
mot stjärnor

en urform
växte fram
vår kärlek

hon värmde
och begärde
tills vi hände

sirliga eldstungor
slickade

kungsormen i sammetsgrottan

sände eldfängd kärlek
längs hela stammen.





Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 496 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-07-06 22:54



Bookmark and Share


  aol
Verkligen så eldigt bra skaldat,
2017-08-17

  Lars Hedlin
Väldans vacker :)
2017-07-21

    Lena Söderkvist VIP
Äkta lust! Rätt rakt på sak, förunderligt ljuvligt. Lyllost!
2017-07-11

  Janina Kaminska
Jättefint! Det är kärlek när den är som bäst.
2017-07-11

  Mia Popiana
Härligt eldigt!
2017-07-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken eld i dina ord och spännande metaforer! Wow!
2017-07-07

  KattenKin VIP
Wow vilken eldig text, snacka om totalkontrast till min dagens! ;)

Underbar kärleksdikt! Älskar dina ordval, bör inte ens plocka ut några godbitar, utan njuter glupskt av rubbet! :)


2017-07-07

    ej medlem längre
Mycket sinnligt och finurligt skrivet.
2017-07-07

    ej medlem längre
När kärlekens gnistor sprakar extra gäller det ha ha sinnlighetens håv i sina händer och fånga varje korn!
2017-07-07

  Marita Ohlquist VIP
Med lust och kärlek stor!
2017-07-07

  Salvation Pepper
Bedårande livslust!
2017-07-07

  Respons VIP
Livsbejakande energisk erotisk hetta!!!
2017-07-07

  ULJO
Riktigt bra. Gillade denna
2017-07-07

  Marianne Räf
Den var lite rolig, speciellt andra stycket.
2017-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP