Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skymtade en evighet i din hand.



idag skrek tärnorna mot djupblåa skyar
spannet mellan himmel och jord
kändes oändligt

jag la mig till ro
mot universums kant
skymtade en evighet i din hand




Fri vers (Fri form) av Tove Meyer VIP
Läst 587 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2017-07-09 20:43



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Från makrokosmos till mikrokosmos, väl uttryckt i en stark och visuell dikt!
2017-07-09

    ej medlem längre
oerhört berörande!
2017-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP