Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen tid kan helt begrava sanningen


Ruiner


Du brände ner allt som var jag en gång

röken har märkligt nog aldrig helt lagt sig och
glöden pyr som aldrig förr, grunden
står sprucken och sänkt i stoft men solid ändå


Inget liknande lär nånsing byggas här igen





Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 536 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-13 00:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tid läker inte såren
draget från dörren
öppnar tåren
hjärtat
är nära livets nu
torkar tåren in
blir livet armt
och kallt

Texten din berör
stormen i våra sinnen


2017-07-30

  TrollTörnTrappan VIP
så ohyggligt passionerad!?!
och bitterljuvt outplånlig!?!
eller åtminstone svårslagen!?!
2017-07-13

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Att läka sår är ingen lätt kirurgi.
Men - även om ärren syns och känns -
fortsätter världen att snurra.
Lev i nuet.Gläds åt minnen.
TBG.
2017-07-13

  lodjuret/seglare VIP
Jo, men upplevelsen av texten, liksom sanningen. Den är väl mer personlig, än rent allmänn, i alla fall?
2017-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP