Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inget är så naket som total ärlighet


Primal extas


Extas är ett tillstånd,

inget man ber om lov för,
inget man ber om ursäkt för

- inget man kontrollerar

kommer den infinner den sig vare
sig man är beredd på det eller inte



Bryt ihop eller njut.





Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-13 23:12



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Har du försökt själv? Eller bara varit med om en olyckshändelse ungefär en gång om året eller vartannat? Ibland singelolycka i trafiken, ibland påkörd av ett körande fordon?
2017-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP