Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lillasysters text

Allt för sälla har jag sagt
sagt hur mycket jag älskar

Allt för sällan har jag sagt
sagt hur mycket du betyder

Allt för sällan har jag sagt
sagt vad du gjort
gjort för mig

Allt för ofta har jag struntat
struntat i att visa att jag älskar

Allt för ofta har jag slängt
slängt ur mig dumma kommentarer

Allt för ofta har jag verkat
verkat nonchalant

Men du
jag har alltid funnits där
jag har alltid älskat

Men du
du har alltid betytt mest
du har gjort så mycket för mig

Men du
du är min enda
min enda och älskade
syster

Och jag
jag din enda bror
jag kommer alltid finnas här för dig




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 580 gånger
Publicerad 2004-09-30 17:58



Bookmark and Share


    Camapani
med eftertanke ska jag nog ringa min storasyster...:-)
2005-01-06

    dalvana
Du har rätt. Kärleken till ett syskon sätter man inte ofta ord på.
Men den finns. Alltid. Banden mellan två syskon, kan vara ett av de starkaste. Mycket fint skrivet. Ärligt.
2004-11-10

    Jolli
nu blev jag inspirerad att skriva en dikt till min syster, som också är min bästa vän, viktigt att faktiskt berätta då och då hur viktig hon är.
2004-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart