Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om dåd ingen ens haft möjligheten att försköna til historia.


Slutet på sagan ingen skrev


Full av sår
blöt av svett lika mycket som blod

lägger han sig ner i myrens tunga fukt
att svalka sin gruvliga smärta, han ser tomt
mot andra sidan intet och blundar


Mätt av svek sjunker en erkänd hjälte
till evig glömska i en mosse ingen kommer
hitta igen, av orsaker bara han vet





Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-13 23:52



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Känns som att du likafullt lyckats (be)skriva hans öde!?! med särskilt påtagliga sinnesintryck av en allmän glömska - eller om det är sensationerna som är allmäna och glömskan särskild här?!?
2017-07-16

  lodjuret/seglare VIP
En har ju som ibland undrat, hur lät det då det dundrat, hur ljudligt hög var striden, hur utdragen var då tiden, om än dessa marker kunnat tala, hade då ens egen fana vajat eller dalat?
2017-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP