Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var vi

Så många nätter jag gråtit
gråtit ut i din famn
likt ett litet barn
har jag legat på ditt bröst
gråtit

Och du
du har
hållit din armar hårt
hårt om min kropp
hårt om mig

Och du
du har
viskat
viskat tröstande ord i mitt öra
viskat saker du vet att jag vill höra

Så många nätter vi har somnat
somnat in just så
somnat in i varandras famnar
somnat trygga, trygga som små barn

För vi
det var vi




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 420 gånger
Publicerad 2004-09-30 17:59



Bookmark and Share


  Manal
En dikt som berröde mig..Fint skrivet
2004-09-30

  Jenny*

2004-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart