Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd

Rädd
Rädd för dina ögon
så vackert blå
men isande kalla

Rädd
Rädd för din mun
sockersöt och röd
men så hård och skoningslös

Rädd
Rädd

Ja, jag är rädd
Rädd för hela dig




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 459 gånger
Publicerad 2004-09-30 18:05



Bookmark and Share


  kath
Rädsla och längtan så fint formulerad. Tycker att språket följer känslan i dikten bra. Den stannar kvar i sinnet.
kath
2004-12-15

  Jenny*
Rädsla, en känsla så svår att rymma ifrån.
2004-09-30

    Agneta VIP

2004-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart