Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lär dig lyda eller bidra till kulturen.


Gudsfruktan


och hon lutade sin kalla panna mot golvet, med en
tunn spya rinnande från överläppen blandad med
blod och sperma, kanske aldrig så några små tårar

"... fader vår som... i himmele.."

längre hann hon inte förrän lädret brann svidande
över ena skinkan, vilken var svårt att avgöra, inget
kändes varken precis verkligt eller på riktigt längre



Bibeln slog ner som en dom i golvet så dammet
slog upp i ett moln, lämnande gamla testamentet
uppslaget på måfå framför sju läderskodda fötter

en trampade teatraliskt mitt i boken, någon från
sidan om spottade henne i ansiktet medan en tredje
ljudligt klädde av sig först bältet, sen slog tills ingen
smärta fick plats mer och rummet försvann i ett hål



Abedissan nickade medgivande innan hon gick, en
syndare lärde sig Guds vilja, det var allt, inget mer





Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-06 00:29



Bookmark and Share


  Engel
Jag tror att Larz's tirad är den finaste hyllning du kan få. Så jag stillar min tunga och låter rädslan, inskränktheten och fördomarna tala sitt skrikiga, men ändå tysta, språk. Det säger ändå mest.
2017-10-09

  Larz Gustafsson VIP
Tack och lov att jag är frälst genom tron på JESUS och slipper stå under den romersk-katolska kyrkans ok och förtryck.
Men det är märkligt att det inte skrivs om ISIS, som hugger huvudet av människor.
Jag menar att den romersk-katolska skökokyrkan inte alls står för gedigen och genuin kristendom, men jag vet också att syndare som du är urskiljningslösa i er kritik. Ni gör ingen skillnad mellan katoliker, Jehovas vittnen, mormoner och äkta kristna.
Så det är uppenbart att det är ditt fanatiska hat mot kristendomen, kristna och i förlängningen mot JESUS som här kommer till tals.
Kanske är det dina egna fantasier som kommer till uttryck i detta snuskiga epos.
2017-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP