Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
funderar bara...


Destiny

Vissa säger ju..

 

Att livet

är förut bestämt

att det är ödet

och att det är nått

man inte kan

göra nått åt.

 

Men se kära vänner..

 

En annan har ju tagit

sig en funderare på detta

alla säger ju så fort det är

en liten fnurra på tråden

 

 men du...!!

 

Det skall du inte tänka på

det var ju meningen

det har redan han

där uppe bästämt

det var meningen att hända

Vem bestämmer det??

 

det är ödet..

 

Det kan ju alldrig

vara bästämt hur vi skall dö

eller hur vi skall leva?

 

Och dom säger att vi

kan inte påverka

hur utgången skall bli

med vårt liv, Levene eller död

det är ju redan nedskrivet

 

Men se här kommer min slut klämm..

 

det är hur.. man

lever sitt liv

 

Som man skapar sitt eget öde




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 533 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-18 21:04



Bookmark and Share


  ULJO
Så sant
2017-08-21

  aol
Så är det ju kloka ord min fine poetvän.
2017-08-18

  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...det är viktigt hur man väljer att leva sitt liv, för jag tror att vi själva kan välja mycket...tänkvärda ord...
2017-08-18

  lodjuret/seglare VIP
Trenne mogna krusbärsbuskar, förtjänte den texten. För sin som uppriktiga känsla.
2017-08-18

    ej medlem längre
:) Så sant så ! Kloka ord där
2017-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP