Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<span class=\"poetrypreamble\">© Erik Brickman 2006</span>


Konsu mera



Vi ska konsumera varann

mäta ut fördelarna

kartlägga vinsterna

jaså, har du inte mer?

då har jag inte tid för dig

förlåt men jag har andra

som spenderar mer på mig

som köpslår med sitt värde

och erbjuder vinsterna

som ett smörgåsbord.



Sorry, darling

men du kostar för mycket i känslor.

Jag vill bli bekostad en beundran.




Fri vers av Arowana
Läst 359 gånger
Publicerad 2006-05-27 20:25



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
En betraktelse av vår tids människor... på pricken.
2006-06-09

  Last Word Spoken
tack! Å, nej... jag jag tydde blott denna dikten. Tack så mycket!
2006-05-28

    ej medlem längre
Får mig att tänka på Annie Lennox' Sweet Dreams:
Everybody's looking for something.
Some of them want to use you
Some of them want to get used by you...
2006-05-27

  Last Word Spoken
Den här var bra, väldigt bra!
Ibland har man inte känslomässigt råd..
2006-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana