Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… KONFRONTERANDE FÖRLAMANDE LIVSBETRAKTELSE ... VAR DETTA VAD JAG STRÄVADE EFTER ... ... ?


JAG HAR INTE GLÖMT DIG

 

vi är bara människor? ...

ingen har jag glömt

alla är så viktiga för mig

 

jag vill lyfta dig

få dig att se jag är

en människovän

 

dagarna smälter ihop

inte som härdsmältan

mer som världssmälta

 

allt ligger och flyter där

det som brukade lyfta sväva

solen skiner hela tiden igenom

 

men det är som tiotusen meter

under jorden på samma gång ... du?

jag har inte glömt dig ... du?

 

jag har inte glömt någon eller något

jag - full av livsuppgifter på min trappa

något fyllde mig och gjorde mig mätt

 

stunder av lycksalighet barnbarn ger

vänner och kalas, skogspromenad i solen

jag räckte inte till att vara över allt bara

 

vill att du ska veta att allt ordnar sig

att jag försöker finnas för dig mitt i allt

och så att du förstår så har jag inte glömt dig! 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-09-07 19:35



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Omtanke och ömhet i fina rader.
2017-09-08

  överlevaren VIP
Ord om livets olika faser som människa, att tiden inte räcker men att viljan samt tanken fortsätter värna om det som betyder något.
Bra skildrat!
2017-09-08

  Blått Norrsken VIP
Mycket stark text i ord som visar livets olika nyanser i allt görande där du vill räcka till i din medmänsklighet .
Fint !!!
2017-09-08

  ULJO
Fint av dig att inta glömma det som är värdefullt för dig.
2017-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP