Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<span class=\"poetrypreamble\">© Erik Brickman 2006</span>


Kåt



Jag är kåt

på att bara vara

på att stanna upp

mitt i en andning

och känna pulsen slå




Jag är kåt

på att se slöa solstrimmor

leta sig sent på dagen

över golvet

över mina ben som glänser




Men mitt minne av dig

lämnar mig inte ifred

där det finns en glänta

i upplevandeskogen

är du fast rotad.




Fri vers av Arowana
Läst 746 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-28 22:21



Bookmark and Share


    Håkan
underbart enkel och minneväckande!
2006-06-15

  Last Word Spoken
sent på natten
har druckit lite vin
kunde inte låta bli att titta
och det tjejerna säger förstå
i sista, det ser jag inte ens
blev lite märklig av första delen
mmmm skön pirr i magen o dikten är
fantastisk, manlig, rakt ut jag är kåt!
Borde lära mig att säga det jag också!
natti natti
2006-05-28

  Almagrundet
Håller med Aliena; sista stycket är en fullträff.
2006-05-28

    ej medlem längre
Den sista delen är en sådan fullträff att jag får tårar i ögonen. Fan, dessa minnen!!!...
2006-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana