Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MINNEN

 

snubblande kroppen ter sig

minnena är som fåglarna ...

de bygger reden i hjärnan

minnesägg ruvas med kärlek

kläcker aha-upplevelser till liv

 

högersidan förvånans när den möter

vänstersidan som känns så främmande

tiden faller i små fragment som flyger iväg

fångas upp av tummande på mobiltelefonen

jag svarar "pappa!" och glädje bryter ut inom

 

kroppsuppfattning tid och rumsuppfattning borta

miraklet att pappa ringer mig nu som aldrig innan 

tillfrisknandet påminner om nya värden i livet

möts i andakt och försiktigt trevar vi oss fram i tiden

det känns så fantastiskt pappa att livet står oss bi

 

du har börjat skriva berättar du för mig ...

pappa jag älskar dig! 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-09-17 12:05



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Starkt ordat...berör!
2017-09-18

    ej medlem längre
Ja!
2017-09-17

  DavidM VIP
En väldigt härlig känsla du beskriver i raderna.
2017-09-17

  Tor-Björn Gustavsson VIP
En fin och varsam beskrivning av en förändrad
livssituation.Skönt med en positiv syn när
sjukdomen slår till. Kram TBG.
2017-09-17

  Blått Norrsken VIP
Bara så underbart förmedlar du känslan i att vara förunnad att älska sin pappa innerligt . Ochså att ha en God varm kontakt er emellan.
2017-09-17

    ej medlem längre
Så fint beskrivet om glädjen över framstegen under en svår tid.
2017-09-17

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om det inte var det sista kapitlet i livets bok, det vände blad med plats för mer att skriva!
2017-09-17

  ULJO
Starkt förmedlat. Minnen. Gör ont att läsa. Berörande.
2017-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP